Bułka tarta/panierka PANGRATTATO NutriFree 500 g włoska bezglutenowa
Pangrattato Nutrifree
Podstawowy składnik w każdej kuchni do panierowania, gotowania, faszerowania - bułka tarta jest przygotowywana z bezglutenowego chleba produkowanego specjalnie do tarcia. Dlatego gwarantowany jest spójny smak i jakość.
Te bułki tarte mają również niską zawartość cukru i tłuszczów nasyconych.
Dzisiaj jeszcze wygodniejsze w opakowaniu 500 g.
Naturalnie bez laktozy i bez białka mleka, gwarantowane i certyfikowane L-free.
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Składniki:
Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, woda, skrobia z tapioki, drożdże, dekstroza, cukier, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, substancje zagęszczające: guma guar, E464; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, błonnik psyllum, białko łubinu, mąka gryczana.
Może zawierać śladowe ilości gorczycy i soi.
Bez skrobi pszennej, bez mleka, bez jajek, bez laktozy, brak GMO, bez uwodornionych tłuszczów.
Informacja o wartości odżywczej 100 g
Wartość energetyczna 1611 kJ/380 kcal
Tłuszcze 3,2 g
Nasycone kwasy tłuszczowe 0,7 g
Węglowodany 84,2 g
Cukry 1,8 g
Błonnik 2,5 g
Białka 2,4 g
Sól 1,5 g
Zalecane warunki przechowywania : przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta: Włochy